top of page

Tervetuloa svengaavalle 20-luvulle!


InstaGlamour taustajoukkoineen on palannut pääkaupungin sykkeeseen jo

bilebändi helsinki

perinteeksi muodostuneen uuden vuoden juhlinnan jälkeen

Tahkon Piazzalta. Vuosi 2020 otettiin vastaan hurmiollisissa tunnelmissa: tanssilattialla nähtiin tuttuja naamoja InstaGlamourin edellisiltä vierailuilta Savon sydämessä. Eikä bilekansa pettänyt lupauksiaan tunnelman noustessa kattoon!

Vuosi 2019 oli InstaGlamourin tähän asti menestyksekkäin ja bändin yhteisen taipaleen 200. esiintymisen raja rikkontui; pääsimme yhteistyössä toteuttamaan jälleen lukuisia hääjuhlia, klubi-iltoja, kesäjuhlia sekä pikkujoulubileitä. Myös me nautimme näistä yhteisistä musiikin iloista valtavasti.

InstaGlamourin tarjoilemat (ja usein myös spontaanit) toivekappaleet jokaisella keikalla lisäsivät oman mausteensa moniin ”firman bileisiin” vuonna 2019. Bändin soittajille toivekappaleet ovat monesti mielenkiintoinen haaste, ja toiveet sovitetaan aina bändille ominaisella energisellä ja modernilla otteella, puhallinsoitinten siivittäminä. Nappiin osuneet toiveet voivat toisinaan jäädä osaksi InstaGlamourin vakio-ohjelmistoa : täydellinen ”win-win” - tilanne!

Myös InstaGlamourin omaa soittolistaa tullaan teroittamaan yhä groovemmaksi tulevan vuoden aikana ottamalla settiin tuoreimpia hittejä sekä vanhempia herkkupaloja menneiltä vuosikymmeniltä. Meille bändin jäsenille InstaGlamourin henki kiteytyy yksinkertaisesti kahteen asiaan; yleisön viihtdyttämiseen sekä korkeaan musiikilliseen laatuun. Tästä emme aio tulevaisuudessakaan tinkiä. Tämä tulee olemaan uuden vuoden lupauksemme 2020!

Svengaavin terveisin, Helsingin kovin bilebändi InstaGlamour

bottom of page