top of page

5 sisäpiirin vinkkiä juhlien järjestämiseen


Olet todennäköisesti aikeissa järjestää ikimuistoiset juhlat. Olivat ne sitten firman bileet, häät tai klubi-ilta, haluat varmasti, että vieraasi viihtyvät.

Tänään blogissa on esittelyssä 5 yksinkertaista vinkkiä juhlien järjestämiseen, joilla taatusti järjestät paremmat bileet. Olemme nähneet satoja juhlia ja jaamme tämän kertyneen kokemuksen nyt täysin ilmaiseksi.

 

INSTAGLAMOURIN 5 sisäpiirin vinkkiä juhlien järjestämiseen:

1. Ihmisillä on nykyään hyvin erilaisia ruoka- ja juomatottumuksia. Jos tarjoiluista löytyy oma lempparijuoma, lämmittää se varmasti se sydäntä. Kasvisvaihtoehdon puuttuminen voi taas latistaa kasvissyöjän tunnelmaa. Myös vegaanius on yleistymässä kovaa vauhtia.

2. Mieti tilan valaistus juhlien eri vaiheessa. Pimenevänä iltana tanssilattiaa valaisevat loisteputket eivät ole välttämättä paras valinta. Tätä näkyy yllättävän usein. Instaglamour tuo aina tunnelmavalot keikan ajaksi.

3. Älä tee illan aikataulusta liian tiukkaa. Tiukkaan aikataulutetut juhlat myöhästyvät helposti eikä aikaa jää seurustelulle. Toisinaan ehdimme soittaa tämän takia vähemmän :(

4. Tarjoile vieraillesi vaikuttavaa ohjelmaa. Yhteiset kokemukset rikkovat jäätä ja saavat vieraasi tutustumaan toisiinsa paremmin ja sitä kautta tunnelman kattoon.

5. Valitse oikeat biisit tanssilattialle. Ne selviävät vain kokeilemalla. Kokemus tietysti auttaa valistuneemman arvauksen tekemisessä. Tästä syystä settilista elää illan aikana.

Jos linkki ei toimi varaukset täältä: www.instaglamourband.com/bilebandi

P.S Saat myös halutessasi sisäpiirin näkemyksen kohtiin 1,2 ja 3 tuottajaltamme. Mainitse tästä viestissäsi.

Tsemppiä juhlien järjestämiseen!

Terveisin

INSTAGLAMOUR

bottom of page