top of page

Kesä 2019 taputeltu, katse kohti syksyn keikkoja!


Ihanaa syksyn alkua IG:n blogin lukijoille!

Kesän kiireiltä ei olla vielä ehditty blogia päivittää, joten nyt on viimeistään sen aika. Keikkakesä huipentui viikko sitten sitten Tampereen Näsinlinnassa järjestetyissä häissä, joissa esiintyi InstaGlamour-hääbändin jälkeen tämän kesän esiintyjälanseeraus InstaGlamour DJs! Meininki ja yleisö olivat mahtavia, joten päätimme jatkaa DJ-setin tarjoamista myös tulevaisuudessa. Varsinkin bändikeikan jälkeen äänentoiston jo ollessa paikan päällä, onnistuu DJ-setin soittaminen vaivatta.

YouTubesta löytyy myös uusi livevideo, missä pätkiä vuoden 2019 Tahkon juhannuskeikalta:

Pikkujoulukauden 2019 varaaminen on jo kovassa vauhdissa, mutta varauksia otetaan vielä vastaan. Täältä

saat yhteyden keikkamyyjäämme Arttiin: www.instaglamourband.com/bilebandi

Syysterveisin,

Helsingin kovin bilebändi

InstaGlamour

bottom of page