top of page

Eläpä hätäile: buukkauksia pikkujoulukaudelle otetaan vielä vastaan!


Kesä alkaa olla jo pitkälti takana päin; kuitenkin viimeinen hääkeikka soitetiin vasta viime perjantaina Vantaalla (kts. Villa Smeds jos etsit maalaisromantiikkaa..) . Tunnelma oli tuttuun tapaan katossa. Nyt vietetään pientä lepotaukoa ennen pikkujoulukauden avausta. Kesälle keikkoja kun kertyi tarkalleen ottaen 23, niin vapaita viikonloppuja ei juuri vietetty (mikä on tietysti loistava asia!!). Samaan tähdätään ensi kesänä.

Muutamia perjantai-iltoja mahtuu pikkujoulukaudelle, kuten: 2.11, 9.11 sekä 7.12. Lauantaille on

vielä paremmin tilaa. Jos noista ei mikään osunut oikealle päivälle, niin ota yhteyttä Arttiin.

Katsotaan mitä voidaan tehdä! Yhteys täältä: www.instaglamourband.com/bilebandi

Syksyn jatkoja toivottaa,

InstaGlamour-band

bottom of page