top of page

IG ilahduttaa uudella setillä!


Yhtyeemme on palannut viimein reilun kahden

kuukauden mittaiselta keikkatauolta. Paljon odotettu keikkakausi korkattiin meille jo tutuksi tulleessa G18-juhlasalissa. Meno oli odotetusti katossa ja päästiin testailemaan myös uutta settiä. Mukana meille uuttaa musiikkia sellaisilta artisteilta, kuin Bruno Mars, Rick Astley, JVG, Kings of Leon, Ed Sheeran, Duffy, Pepe Willberg, Dingo jne. Meille saa aina esittää toiveita siitä, mitä haluaisitte kuulla :)

Yhtyeemme kesä on jo keikkoja täynnä, mutta parille viikonlopulle voimme vielä ottaa viimehetken varauksia vastaan. Kesäkuukausien lauantaista vapaana: 1.6, 30.6, 28.7 sekä 11.8.2018. Toki perjantai- ja arkipäiviä löytyy hieman enemmän. Kyselyt Artille täältä: https://www.instaglamourband.com/bilebandi

Alla voit selata Spotify-listaa "IG Settiä 2.0", josta löytyy paljon uusia biisejä. Alla myös tunnelmia viime lauantain keikalta, jossa kunnioitettiin yleisön toiveesta edesmennyttä Aviciita.

Nähdään keikoilla jengi!

Keikkaterveisin,

InstaGlamour

IG:n uudistuneessa setissä n. 30 uutta biisiä

Toivebiisi lauantailta

bottom of page