top of page

InstaGlamour esiintyy Tahkolla uutenavuotena! (ohessa myös vapaita päiviä kesälle 2018)


Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja huomenna tiedossa taas huikea show. Haluamme kuitenkin jo nyt kiittää koko bändin puolesta jokaista syksyllä yleisössä ollutta. Nähdään taas!

Keikkakausi jatkuu tänä vuonna päätyyn asti, sillä InstaGlamour-bilebändi esiintyy uutenvuotena Tahkon Piazza-ravintolassa. Muitakin on todennäköisesti juhlimassa vuoden vaihdetta, joten kannattaa tulla hyvissä ajoin ennen puoltayötä, jos mielii nähdä meidän show:n. Mukana lavalla tietysti yllätysvieraita!

Kesän 2018 varauksia otetaan vastaan normaalisti. Suosituimmat päivät (vuoden 2018 The hääpäivä on nimittäin 18.8.18) ovat jo valitettavasti menneet, mutta alla olevat ovat vielä vapaana (tilanne 23.11.17).

Vapaita lauantaipäiviä kesälle 2018:

Kesä: 2. , 16. ja 30. pv

Heinä: 21. ja 28. pv

Elo: 11. ja 25. pv

Syys: 15. ja 22. pv

Antoisaa pikkujoulukautta! Toivottavasti nähdään UV:na 8-)


bottom of page