top of page

5-vuotisjuhlavuoden juhlatarjous


Bändimme täyttää tänä vuonna huikeat viisi vuotta. Viiden vuoden matkamme on ollut loistava ja kiitos siitä kuuluu teille! Bändimme matka alkoi Lahdessa tammikuussa 2012, kun yhtyeemme jäsenet ystävystyivät Hennalan kasarmilla varusmiessoittokunnassa. Yli 100 keikan jälkeen bändin keikat ovat vain parantuneet vuosi vuodelta ja ystävyyssuhteet tiivistyneet.

Suosittele ja voita olohuonekeikka

Juhlavuoden kunniaksi kaikkien suosittelijoiden kesken arvotaan akustinen duo-keikka (kesto n. 30min) vaikka olohuoneeseen tai kesäjuhlille. InstaGlamour tähtisolisti Ville ja kitaristi Axel tulevat soittamaan eksklusiivisen duo-keikan sinulle ja ystävillesi. Suosittele meitä lähipiirillesi ja osallistu arvontaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyttinenmiika@gmail.com otsikolla ”Arvonta IG 2017”. (Arvo n. 500 eur.)

Huomioithan: - Kilpailu loppuu 31.3.2017 - Ilmoitamme arvonnan voittajalle sähköpostitse huhtikuussa - Olohuonekeikka on oltava 50km säteellä Helsingistä - Keikka järjestetään vuonna 2017 ja se sovitetaan bändin keikkakalenteriin

Kesälle on vielä vapaita keikkapäiviä. Ole yhteydessä Miikan jos olette bändiä vailla.

Miika Hyttinen

hyttinenmiika@gmail.com

0445224155

Kiitos kuluneista vuosista ja hyvää uutta vuotta <3

bottom of page