top of page

InstaGlamourilta uutta materiaalia: Easy Lover -video!


Kesän keikat on vedetty kunnialla loppuun ja IG on viettänyt ansaittua syyslomaa nyt jo muutaman viikon! Kiitos kaikille keikoilla olleille; saimme kokea upeita häitä ja synttäribileitä ympäri Etelä-Suomea. Kiitos teille arvon hääparit, synttärisankarit sekä juhlaväki! Saimme mm. kehotuksen vaihtaa kuvauksen "Helsingin kovin bilebändi" "Suomen kovimmaksi bilebändi":ksi.

IGn syyskausi starttaa lokakuussa ja pääsemmekin esiintymään upeissa tilaisuuksissa mm. Merikaapelihallissa sekä uutukaisessa Jätkäsaaren tornihotellissa. Muutamia vapaita viikonloppuja vielä löytyy, erityisesti marras- ja joulukuun ekoille viikonlopuille.

Alkukesästä taltioitu liveotto on nyt julkaistu! IG tulkitsee legendaarisen Phil Collinsin Easy Lover

-kappaleen Art Lab Studioilla Vallilassa. Mukana on myös fiilistelykuvaa kevään keikoilta. Video lötyy tästä!

(Video by Mika Laurila Recorded & mixed by Aarni Koiso-Kanttila & Artti Pursiainen)

Nähdään keikoilla! =)

-Miika & IG


bottom of page