InstaGlamourilta uutta materiaalia: Easy Lover -video!

26/9/2016

Kesän keikat on vedetty kunnialla loppuun ja IG on viettänyt ansaittua syyslomaa nyt jo muutaman viikon!  Kiitos kaikille keikoilla olleille; saimme kokea upeita häitä ja synttäribileitä ympäri Etelä-Suomea. Kiitos teille arvon hääparit, synttärisankarit sekä juhlaväki! Saimme mm. kehotuksen vaihtaa kuvauksen "Helsingin kovin bilebändi" "Suomen kovimmaksi bilebändi":ksi. 

 

IGn syyskausi starttaa lokakuussa ja pääsemmekin esiintymään upeissa tilaisuuksissa mm. Merikaapelihallissa sekä uutukaisessa Jätkäsaaren tornihotellissa. Muutamia vapaita viikonloppuja vielä löytyy, erityisesti marras- ja joulukuun ekoille viikonlopuille. 

 

Alkukesästä taltioitu liveotto on nyt julkaistu! IG tulkitsee legendaarisen Phil Collinsin Easy Lover

-kappaleen Art Lab Studioilla Vallilassa. Mukana on myös fiilistelykuvaa kevään keikoilta. Video lötyy tästä! 

(Video by Mika Laurila Recorded & mixed by Aarni Koiso-Kanttila & Artti Pursiainen)

 

Nähdään keikoilla! =)

 

-Miika & IG

 

Please reload

Viimeisimmät blogit
Please reload