top of page

Instaglamour avasi Helsingin kesäkauden Villa Katayassa


Kesäkausi lähti käyntiin Lauttasaaren Villa Katayan hienoissa puitteissa. Instaglamour esiintyi lauantai-iltana 40-synttäribileissä, joissa oli bändille jo ennestään tuttua juhlakansaa. Bändin kokoonpanossa nähtiin kauan odotettu "comeback": puhallinosastolla nähtiin trumpetin varressa bändin trumpetisti Joona Kilponen.

Joona Kilponen

Myrskyisästä kesäsäästä huolimatta tunnelma Villa Katayassa nousi huippuunsa ja juhlakansa jorasi kaksi setillistä bilehurmosta täydellä antaumuksella. Bändi kiittää juhlijoita sekä Villa Katayan henkilökuntaa loistavasta illasta!

Tällä viikolla bändi siirtyy juhannuksen viettoon ja lavoille palataan keskiviikkona 29.9 Helsingin Le Bonkissa Kattokeskiviikko-klubilla, soittoaika noin klo. 22:00. Luvassa tunnin erikoissetti, tulkaa paikalle todistamaan Instaglamour-show!

#juhlat #Helsinki #Bilebändi

bottom of page